Dřevěná stavebnice pro děti

Stavebnice, jakou svět neviděl

Říká se, že člověka dnes už nic nepřekvapí. To u nás neplatí. Z říše snů se nám podařilo vytáhnout jednu moc pěknou dětskou stavebnici.

Už od dětství mi v hlavě zůstala touha mít stavebnici, ze které by šli stavět domečky jak na běžícím páse. K tomu postavičky a nekonečné možnosti rozšíření. Všichni určitě znáte dřevěnou vláčkodráhu, tak něco podobného, ale s domy. Přece jen LEGO bylo v tomto dost omezující, kostiček na pořádný dům bylo vždycky málo.

Letos se povedlo. Na svět přišla dřevěná stavebnice Mašek. Jako první – stavebnice dřevěný hrad. Nejlepší na této stavebnici je její univerzálnost. Skutečně se dá z jednoho setu postavit velký hrad, více menších hradů, velká věž nebo další stavby. Díky rozšíření o jednotlivé stěny se objevují neustále nové a nové možnosti kombinací. Přitom samotná stavba je velmi jednoduchá a intuitivní. Děti už si to u nás vyzkoušely a bez jakéhokoliv návodu stavěly úctyhodné stavby plné fantazie.

Stavebnice ze dřeva je v dnešní době potřeba. Rozvíjí dětem motoriku a zároveň vztah k přírodním materiálům. Kreativita a fantazie při stavbě jedou na plné obrátky. Myslíte si, že je to cesta i k rozvoji vašich děti? Koukněte na výběr stavebnic.