Nejlepší hračky pro holčičky? Přece naše princezničky.

Jak dneska potěšit malou princeznu? Hračkářství jsou plná růžových a třpytivých věcí, to je jistě potěší, ale na jak dlouho? Naše princezny se vyrábí už pěknou řádku let a nikdy nás neomrzí. Podívejte se na ně.

 

Loutka princezna Emílie
Loutka princezna Emílie
Princezna ze všech nejkrásnější a taky největší. To je princezna Emílie z království od dalekého bavorska. Má moc ráda květiny a bohaté ženichy. I rodiče si chtějí někdy hrát a pro tuto příležitost se hodí mít doma pravou vyřezávanou marionetu s krásnými šaty. No není k zulíbání?

Princeznička
Princeznička
Nejmenší princeznička je velmi dobrá herečka. Umí si zahrát na pyšnou i na smutnou. A když je potřeba, může z ní být třeba popelka. I když měří pouhých 15 cm, je ideální kamarádkou pro vaše nejmenší holčičky.
Princezna
Princezna
Nejstarší hračkou je jistě princezna Rosálie von Hrádeček. Ačkoliv jsme ji vyrobili zrovna minulý týden, vypadá stejně jako před 100 lety. A proč stále nemá vrásky? Prý ji omlazuje dětský smích.
Princezna Růžena
Princezna Růžena
Nejmladší parádnicí je Růžena, co miluje Františka, ale jistě si zamiluje celou svou novou rodinu. Je sice ušlechtilá, ale těší se na jakýkoliv nový domov. Hrát si s ní navíc mohou i nejmenší děti.

Z výběru krasavic tu máme ještě dvě sestry. Jednu mladší na malé ručičky a taky starší, která padne dobře i na dospělácké ruce. Tyto maňásci však nejsou jen pro holky. Co kdyby bráška zahrál své mladší sestře pohádku na dobrou noc?

  

Princezen máme ještě mnohem víc. Kterou si však vybrat dřív? Všechny další dřevěné hračky pro holčičky nakoupíte v našem e-shopu.